Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Profilaxie

Profilaxie

La ce ne gandim cand spunem profilaxie dentara?

Ne gandim la faptul ca dumneavoastra aveti posibilitatea de a preveni apariția bolilor,în loc de a le trata.

Cum le puteți preveni?

Prin respectarea controalelor periodice( o data la 6 luni) si prezentarea la cabinetul stomatologic inca de la primele simptome ale bolii( durerea la rece sau dulce, sangerari gingivale).

În ce consta controalele periodice?

In cadrul acesta medicul stomatolog, va realiza o consultatie,stabilind astfel care este starea de sanatate a dintilor, a gingiei, precum si a intregii cavitati bucale.

Dacă in urma consultației se va constata prezenta unei carii, aceasta va fi tratată inca din fazele incipiente ceea ce reprezinta un mare avantaj: sacrificiu de substanță dentară mai redus si costuri minime.

Consultatia va fi urmată de efectuarea unui detartraj și periaj profesional- obligatorii de realizat de 2 ori pe an!!

Se va începe un detartraj cu ultrasunete care va indeparta tartrul și placa bacteriana atat supragingival cat si subgingival.

Se va continua cu un periaj profesional al tuturor suprafetelor dentare, care are scopul de a indeparta resturile de tartru si placa bacterina .

Sedinta de control periodic se va incheia cu aplicarea pe dinti a unui jet puternic de apa, aer si bicarbonat de sodiu, asa numitul air-flow.

Acesta are rolul de a indeparta si ultimire resturi de tartru si placa bacteriana in special cele situate interdentar unde se ajunge mai greu si in plus el va indeparta eficient petele/coloratiile (pete cauzate de consumul alimentelor colorate, cafea, tutun, ceai, etc)

La finalul sedintei, veti primi toate informatiile necesare in ceea ce priveste tehnica corecta de periaj, precum si indicatii referitore la masurile suplimentare de realizarea igienei dentare: ata dentara, tipul de periuta, pasta de dinti, apa de gura, dusul bucal.

E MULT MAI BINE SI MAI USOR SA PREVII DECAT SA TRATATI BOALA!!

Preturi:
Consultatie110 lei
Revelare placa bacteriana/Fluorizare/Periaj90 lei/Ambele arcade
Air-flow (igienizare cu jet de bicarbonat)/Detartraj US140 lei/Ambele arcade
Detartraj US, Periaj profesional si Air-flow210 lei/Ambele arcade
Detartraj cu ultrasunete15 lei / dinte
Albire dentara laser BIOLASE1590 lei/Ambele arcade
Pachet profilaxie copii100 lei / Ambele arcade

PROGRAMEAZA-TE