Programare telefonica sau in cabinet

Profilaxie

Profilaxie

SUPER OFERTA la ANDRASMILE!

La ce ne gandim cand spunem profilaxie dentara?

Ne gandim la faptul ca dumneavoastra aveti posibilitatea de a preveni apariția bolilor,în loc de a le trata.

Cum le puteți preveni?

Prin respectarea controalelor periodice( o data la 6 luni) si prezentarea la cabinetul stomatologic inca de la primele simptome ale bolii( durerea la rece sau dulce, sangerari gingivale).

În ce consta controalele periodice?

In cadrul acesta medicul stomatolog, va realiza o consultatie,stabilind astfel care este starea de sanatate a dintilor, a gingiei, precum si a intregii cavitati bucale.

Dacă in urma consultației se va constata prezenta unei carii, aceasta va fi tratată inca din fazele incipiente ceea ce reprezinta un mare avantaj: sacrificiu de substanță dentară mai redus si costuri minime.

Consultatia va fi urmată de efectuarea unui detartraj și periaj profesional- obligatorii de realizat de 2 ori pe an!!

Se va începe un detartraj cu ultrasunete care va indeparta tartrul și placa bacteriana atat supragingival cat si subgingival.

Se va continua cu un periaj profesional al tuturor suprafetelor dentare, care are scopul de a indeparta resturile de tartru si placa bacterina .

Sedinta de control periodic se va incheia cu aplicarea pe dinti a unui jet puternic de apa, aer si bicarbonat de sodiu, asa numitul air-flow.

Acesta are rolul de a indeparta si ultimire resturi de tartru si placa bacteriana in special cele situate interdentar unde se ajunge mai greu si in plus el va indeparta eficient petele/coloratiile (pete cauzate de consumul alimentelor colorate, cafea, tutun, ceai, etc)

La finalul sedintei, veti primi toate informatiile necesare in ceea ce priveste tehnica corecta de periaj, precum si indicatii referitore la masurile suplimentare de realizarea igienei dentare: ata dentara, tipul de periuta, pasta de dinti, apa de gura, dusul bucal.

E MULT MAI BINE SI MAI USOR SA PREVII DECAT SA TRATATI BOALA!!

PROGRAMEAZA-TE

NU RATA SUPER OFERTA NOASTRA!

Oferte albire dinti si fatete dentare la Clinica stomatologica Andra SMile

Oferta pachet complet igienizare profesionala si albire dinti cu laser la Clinica stomatologica Andra SMile

SUNA ACUM PENTRU PROGRAMARE 0742.381.132!

 

Preturi:
Consultatie si plan de tratament120 lei
Pachet igienizare adulti ambele arcade250 lei
Albire Laser Biolase ambele arcade1590 lei

PROGRAMEAZA-TE