BUZĂU

Oricine poate zâmbi vieții!

Implant dentar

Bună, eu sunt Dr. Andra Custura, și voi fi ghidul tău astăzi!

Bine ai venit, drag prieten!

17

Tratament fizionomic și estetic, durabil și adaptabil pentru orice fizionomie

implant dentar rapid pret
Ce este implantul dentar?

Beneficii

Garanția implanturilor

Implanturile au durata medie de viață de 15 ani. Implanturile nu sunt pe viață, nimeni nu poate să garanteze, doar dacă starea ta de sănătate rămâne bună și dacă vii la controale și igienizari periodice. Primești pașaport al implantului.

Rezultate perfecte

Medicii noștri pun suflet în ceea ce fac și se gândesc la ține că și când ar face lucrarea pentru ei sau pentru cei apropiați. Întotdeauna facem recomandările cele mai potrivite și punem accent pe calitatea lucrării, pe rezistență ei în timp, pe lejeritatea și confortul tău.

Încredere și siguranță

Medicii noștri dentiști și asistentele noastre au o vastă experiență acumulată atât în clinici dentare din România, cât și din străînătate. Folosind aparatură de ultimă generație, procedee moderne și sterilizare de excepție, îți garantăm servicii medicale de top pentru rezultate perfecte.

Prețul

unui implant, încep de la
1950 RON
 • include plan de tratament

Pachetul Standard

4400 lei
 • Pachetul include:
 • 1 implant
 • consultație
 • plan de tratament
 • pachet igienizare complet
 • 1 dinte ceramica pe suport zirconiu

Pachetul Family

6% reducere pentru familie *
 • Pachetul include:
 • consultație
 • plan de tratament
 • pachet igienizare complet
 • cadou produse igiena dentara
 • reducerea se aplica la pachetul Standard pentru minim 6 implanturi in aceeasi zi
 • Consultatia se plateste separat (120 lei). NU sunt incluse eventuale biomateriale și lucrări provizorii necesare ce nu se pot anticipa fără analize, investigații radiologice și consult medical de specialitate. Pot apărea costuri suplimentare în urmă investigațiilor.
 • Pachetele sunt valabile pentru implanturile MIS. Ce este implantul MIS?
  Fie că vorbim de implanturi dentare de calitate superioară, de suprastructuri, instrumente și kit-uri, de soluții de regenerare și o diversitate de opțiuni pentru stomatologia digitală, tehnologia MIS înseamnă Calitate, Integritate, Agilitate și Inovație.
  În spatele tehnologiei MIS stau cercetări de top, ingineri devotați cercetării continue și dezvoltării de produse inovative și noi tehnologii, potrivite oricărei situații clinice. În plussistemul de control al calității MIS respectă toate standardele de calitate din domeniu.

Plata în rate

Poate că ți-ai pierdut zâmbetul și încrederea în ține, ți-ai dori un astfel de tratament dar posibilitățile tale financiare sunt limitate! Astfel, nu oferim doar tratament medical ci și tratament social, lansând astfel pentru ține Programul de asistență pentru plata în rate a serviciilor oferite prin Rate Dent.

Garanție implanturi

Au durata medie de viață de 15 ani. Implanturile nu sunt pe viață, nimeni nu poate să garanteze, doar dacă starea ta de sănătate rămâne bună și dacă vii la controale și igienizări periodice. Primești pașaport al implantului.

Poți aplica pentru Programul Rate Dent dacă ești:

 • Salariat cu minim 3 luni lucrate la actualul angajator, cu cel puțîn salariul minim pe economie, neînregistrat în Biroul de Credite
 • Pensionar cu vârsta de până la 75 de ani și cu o pensie de minim 800 lei.
  Documente necesare: Carte de Identitate + Cupon de Pensie (doar pentru pensionari)

Ce este important pentru noi

Echipa noastră

Doctor Ovidiu Cheregi

SPECIALIST IMPLANTOLOGIE ORALĂ ȘI TERAPIE LASER
STUDII
Absolvent al Facultății de medicină Dentară UMF Carol Davila București

CURSURI ȘI SPECIALIZĂRI
Implantologie, Chirurgie dentară

EXPERIENȚĂ
Dr. Ovidiu Cheregi are o vastă experiență de lucru de 11 ani în clinici dentare din Germania și București

LIMBI STRĂINE
Engleză și Germană

Doctorul Ovidiu Cheregi este un profesionist foarte talentat, pasionat și dedicat profesiei, orientat spre noutățile din domeniu. Fire deschisă, spune ce crede, dar este totodată și foarte receptiv la idei noi. Știe să-și determine pacienții în a-și învinge teamă, construind abil o relație de încredere între aceștia și el. Responsabilitatea și comunicarea cu pacienții săi, atenția pe care le-o acordă. pasiunea pentru binele oamenilor, răbdarea de care dă dovadă, zâmbetul și lipsa compromisurilor îl face să fie nu numai un medic de excepție dar și cel mai bun prieten al lor.

Doctor Octavian Chelaru

SPECIALIST IMPLANTOLOGIE ȘI STOMATOLOGIE GENERALĂ
STUDII
Absolvent al Facultății de medicină Dentară UMF Carol Davila București

CURSURI ȘI SPECIALIZĂRI
Implantologie, Terapie cu laser

EXPERIENȚĂ
Dr. Octavian Chelaru are o experiență de lucru de 11 ani în clinici dentare din București

LIMBI STRĂINE
Engleză

Doctorul Octavian Chelaru este un om care își pune toate cunoștințele, experiența și pasiunea pentru profesia de stomatolog, în slujba binelui oamenilor. Un om cald, empatic,cu o atenție și o grijă deosebită ce o emană pentru paciențîi săi, ține întotdeauna cont de ceea ce îl supără pe pacient, dorindu-și să îi ajute. Pune suflet în tot ceea ce face și este deschis emoțional, inspirând și dăruind încredere tuturor pacienților care pun preț pe mâna lui.
WhatsApp-Image-2021-06-07-at-17.03

Doctor Ovidiu Cheregi

WhatsApp Image 2021-06-07 at 17.04.02

Doctor Octavian Chelaru

TESTIMONIALE

R.Valeria, 31 ani
Read More
Medicul care s-a ocupat de mine este fantastic. Deși la consultație am fost impresionat de profesionalismul și răbdarea cu care mi-a explicat în ce constă tratamentul și am simțit multă siguranță, totuși, mi-a fost frică de durere încă înainte de începerea procedurii. Însă domnul doctor Ovidiu Cheregi, cel care s-a ocupat efectiv de punerea implanturilor, prin atitudinea să, cu zâmbetul, blândețea și calmul său și cu explicații pe înțelesul meu a intervenției ce urmă să o desfășoare, mi-a dat o foarte mare încredere. În plus, are o mână extrem de ușoară! Aceleași cuvinte de laudă am și la adresa doamnei doctor Cora Buzoianu, cea care îmi continuă lucrarea. Însă tot personalul este atât de atent și amabil, mediul atât de prietenos, încât pot spune că m-am simțit tratat efectiv că un VIP. ”Recomand cu cea mai mare încredere!”
M. Roxana, 37 ani
Read More
Am avut o experiență extraordinară la CLINICĂ AndraSmile! Contrar tuturor așteptărilor mele, totul este la superlativ începînd cu personalul care este este minunat și primitor, și terminând cu tratamentul care a fost foarte relaxant. Experiența cu domnul doctor Ovidiu Cheregi a fost una extrem de faină, este un om extraordinar și un bun profesionist. Îi pot oferi cu toată încrederea calificativul de ”Foarte Bun”. Recomand absolut... Mulțumesc!
G. Mihai, 43 ani
Read More
Dacă ar fi să descriu în câteva cuvinte ce înseamnă pentru mine clinică AndraSmile, aș spune că este de departe o clinică stomatologică de excepție! De ce? Pentru că oferă o gamă completă de tratamente stomatologice și mai ales pentru că sunt receptivi și cu pacienții care nu au posibilități financiare, acordându-mi-se posibilitatea achitării în rate a lucrării, lucru pe care nu l-am întâlnit la nicio altă clinică stomatologică! Personalul clinicii este foarte bine pregătit, iar materialele folosite sunt de ultimă generație! Doctorul care s-a ocupat de mine a fost WOW! A lucrat atât de bine, încât după 4 zile de la procedură, gingia mi s-a retras complet, dezumflându-se. Pot spune cu mâna pe inimă că am simțit mâna domnului doctor că pe cea a Divinității! Recomand cu toată încrederea!
B. Dragoș, 35 ani
Read More
”Domnul doctor Octavian este de departe cel mai bun dentist la care am fost vreodată. La început am avut emoții, dar personalul a fost extrem de prietenos, amabil și foarte înțelegător, chiar de la momentul programărilor mele pentru consultație. M-a impresionat în mod plăcut mediul foarte frumos și foarte profesionist. Lucrarea pe care mi-a făcut-o este de notă 10+! Nu am nicio durere, mi-am recăpătat zâmbetul și totodată încrederea în mine! M-a făcut să mă simt un alt om! Recomand fără nicio reținere ... "

Programează prin email