Oricine poate zambi vieții!

 • null

  Implantologie / Lucrari de implantologie

 • null

  Lucrari  4-6 implanturi / 6-12 implanturi

 • null

  Garantia lucrarii si plata in rate

Tratament fizionomic si estetic , durabil si adaptabil pentru orice fizionomie.

Ce este implantul dentar?

Este un sistem care se fixează în osul maxilarului și reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte/măsea artificial(ă) și care oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte/măsea absent(ă) atât la maxilar cât și la mandibulă.

Prezintă un design ce respectă cele mai înalte standarde de calitate fiind confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară; prezintă o spiră ce menajează substratul osos- intervenția chirurgicală fiind, astfel, minim invazivă”

Pentru noi, lucrarea de implantologie este o metoda unica de tratament care te poate ajuta sa-ți depasesti temerea ta de a ramane fara dinti sau de a avea o proteză mobilă greu de tolerat de majoritatea lumii, precum si toate implicatiile psihologice ce apar in cazul trecerii de la dinti ficsi la dinti mobili-proteze.

Mereu vom decide împreună cu tine, un plan de tratament doar dupa realizarea de investigatii  CT si analize medicale , analiza calitatii osului .

Tratamentul

Tratamentul pe implanturi este pe termen lung , stabil , si pe care te poti baza deoarece implantul dentar preia functiile masticatorii precum radacina dintelui natural , 98% din aceste functii sunt fiind similare.

Tratamentul este atât fizionomic cât si estetic , durabil si adaptabil pentru fizionomia ta. Materialul Bio Hpp folosit pentru tratament pe toata arcada dentara este alegerea ideala avand in vedere avantajele sale multiple:

* greutate mică – ceea ce face proteza foarte ușoară
* contracție zero – garanția adaptabilității și durabilității materialului

Bună, eu sunt Andra, și voi fi consilierul (dentistul) tău astăzi!

Beneficiile

Plata in rate

Nu oferim doar tratament medical ci și tratament social.

* Poate că ți-ai pierdut zâmbetul și încrederea în tine, ți-ai dori un astfel de tratament dar posibilitățile tale financiare sunt limitate!

* Nu oferim doar tratament medical ci și tratament social, lansând astfel pentru tine programul de asistență pentru plata în rate!

Plata in rate

Poate că ți-ai pierdut zâmbetul și încrederea în tine, ți-ai dori un astfel de tratament dar posibilitățile tale financiare sunt limitate!

Nu oferim doar tratament medical ci și tratament social, lansând astfel pentru tine programul de asistență pentru plata în rate! (poate vrei un nume de program)

 • Plata in rate
  Poate că ți-ai pierdut zâmbetul și încrederea în tine, ți-ai dori un astfel de tratament dar posibilitățile tale financiare sunt limitate!
  Nu oferim doar tratament medical ci și tratament social, lansând astfel pentru tine programul de asistență pentru plata în rate!
 • We are family clinic
 • Individual approach to patient
 • Patient safety treatment
 • Training of medical personnel

A Short Video Tour

 • A wide range of dental services
 • We are family clinic
 • Individual approach to patient
 • Patient safety treatment
 • Training of medical personnel

What My Clients Say

Testimonials

„Un cabinet binevenit si in Buzau, cu doctori de exceptie, care au demonstrat intr-un oras mare – Bucuresti . Un cabinet de cinci stele. Felicitari!”

Ionel Constanti

63 ani

„Clinica este la standarde inalte de calitate si profesionalism. Mi s-a explicat cu multa rabdare ce urmeaza sa mi se lucreze. Personalul este prompt si extrem de amabil. Imi doresc sa raman pacientul acestei clinici, si sa fiu contactat de catre personal pentru a-mi aminti de programarile mele viitoare, dar si pentru a afla de viitoarele promotii si campanii.”

Dragulin Ionut

35 ani

“Am venit la clinica cu o imensa teama de durere. Teama de durere si experientele neplacute din trecut sunt cauzele care mi-au determinat probleme mari cu dantura. Am avut 2 extractii si dupa ce a trecut anestezia nu am simtit nici un fel de durere. Acum vin cu toata increderea si recomand cu caldura clinica Andra Smile Buzau. Urmeaza sa fac o lucrare de amploare – proteza fixa pe arcada de jos si sus o lucrare.”

Zvariu Emilia

31 ani
Welcome to ProDent Clinic!

Make an
Appointment

Professional dental clinic ProDent offers the whole range of dentistry services: treatment of caries, gum diseases, tooth whitening, implantation, dentures (crowns installation), surgery, occlusion correction (braces) etc. Our dentists will help you solve any dental problem painless and carefully. Professional dental clinic ProDent offers the whole range of dentistry services: treatment of caries, gum diseases, tooth whitening, implantation, dentures (crowns installation), surgery, occlusion correction (braces) etc. Our dentists will help you solve any dental problem painless and carefully.

  Fa-ti o programare!

  528 tenth Avenue, Boston, BT 58965
  +1 800 125 65 24
  info@yoursite.com
  Mn - St: 8:00am - 9:00pm Sn: Closed
  Don’t Miss Our News

  Make an Appointment for Your Smile!

  1 800 345 67 56
  Make an Appointment