Programare telefonica sau in cabinet

Echipa Andra Smile Buzau

Suntem o echipa de profesionisti care se concentreaza pe rezultate favorabile tie. Ne iubim profesia, iar asta ne face sa devenim mai buni in fiecare zi. Suntem o echipa tanara de profesionisti cu un singur scop: acela de a transforma orice pacient care ne trece pragul intr-un pacient fericit.

Ne bucura fiecare reusita, iar increderea pe care pacientii nostri ne-o ofera este, pentru noi, cea mai mare multumire. O dentitie sanatoasa inseamna zambet sanatos si luminos, iar la asta, conform rezultatelor pacientilor care ne-au devenit prieteni, ne pricepem cel mai bine.

De acumva asteptam si la clinica ANDRA Smile din Buzau! 

Dorinta noastra

Vrem sa facem parte din sanatatea zambetului tau!

“Am venit la clinica cu o imensa teama de durere. Teama de durere si experientele neplacute din trecut sunt cauzele care mi-au determinat probleme mari cu dantura. Am avut 2 extractii si dupa ce a trecut anestezia nu am simtit nici un fel de durere. Acum vin cu toata increderea si recomand cu caldura clinica Andra Smile Buzau. Urmeaza sa fac o lucrare de amploare – proteza fixa pe arcada de jos si sus o lucrare.”

Zvariu Emilia

31 ani

„Clinica este la standarde inalte de calitate si profesionalism. Mi s-a explicat cu multa rabdare ce urmeaza sa mi se lucreze. Personalul este prompt si extrem de amabil. Imi doresc sa raman pacientul acestei clinici, si sa fiu contactat de catre personal pentru a-mi aminti de programarile mele viitoare, dar si pentru a afla de viitoarele promotii si campanii.”

Dragulin Ionut

35 ani

„Un cabinet binevenit si in Buzau, cu doctori de exceptie, care au demonstrat intr-un oras mare – Bucuresti . Un cabinet de cinci stele. Felicitari!”

Ionel Constanti

63 ani

Faceti o programare pentru sanatatea zambetului dumneavoastra!

0742 381 132
PROGRAMEAZA-TE