Programare telefonica sau in cabinet

Cabinet stomatologic AndraSmile

ANDRA Smile este clinica ce iti pune la dispozitie servicii stomatologice la standarde inalte, datorita echipei sale de profesionisti cu o experienta vasta in domeniu.
Pacientii nostri sunt motivul pentru care evoluam zilnic, iar din dorinta de a fi cat mai aproape de ei, de azi inainte continuam sa oferim serviciile profesionale si pacientilor nostri din Buzau. Datorita experientei si rezultatelor incurajatoare, acum clinica ANDRA Smile din Bucuresti nu mai este singurul loc unde te vei putea bucura de un zambet sanatos.
Lucrul in echipa ne-a invatat sa ne autodepasim si sa ne dorim sa va aratam si voua, pacientilor nostri din Buzau. Clinica stomatologica ANDRA Smile este locul unde iti vei cunoaste noi prieteni, dispusi sa ti se alature oricarui plan de tratament, chiar si dupa finalizarea lui.

Ce spun pacientii nostri

Testimoniale

„Un cabinet binevenit si in Buzau, cu doctori de exceptie, care au demonstrat intr-un oras mare – Bucuresti . Un cabinet de cinci stele. Felicitari!”

Ionel Constanti

63 ani

„Clinica este la standarde inalte de calitate si profesionalism. Mi s-a explicat cu multa rabdare ce urmeaza sa mi se lucreze. Personalul este prompt si extrem de amabil. Imi doresc sa raman pacientul acestei clinici, si sa fiu contactat de catre personal pentru a-mi aminti de programarile mele viitoare, dar si pentru a afla de viitoarele promotii si campanii.”

Dragulin Ionut

35 ani

“Am venit la clinica cu o imensa teama de durere. Teama de durere si experientele neplacute din trecut sunt cauzele care mi-au determinat probleme mari cu dantura. Am avut 2 extractii si dupa ce a trecut anestezia nu am simtit nici un fel de durere. Acum vin cu toata increderea si recomand cu caldura clinica Andra Smile Buzau. Urmeaza sa fac o lucrare de amploare – proteza fixa pe arcada de jos si sus o lucrare.”

Zvariu Emilia

31 ani

Suntem aici pentru tine!

Detalii de contact
Aleea Sporturilor, bl 7B1,parter, ap 3, interfon 3,Cartier Dorobanti, Buzau
+40 742 381 132
contact@stomabuzau.ro
Pe baza de programare telefonica sau in cabinet. Orar: Marti - Sambata 10:00 - 20:00.

Faceti o programare pentru sanatatea zambetului dumneavoastra!

0742 381 132
PROGRAMEAZA-TE